Ledig

Hej hej! Jah har varit ledig från skolan idag för att jag skulle till doktorn och kolla lite grejer det var ganska skönt att vara ledig men samtidit tråkigt för man har ju absolut inget att göra och så tänker iaf jag ''NEEEJ! jag kommer missa sko...Justea! jag e ldig PUH!'' Men vad ska jag mer skriva? Jag ska iaf gå in facebook nu så hejdå skriver snart igen!

Hej

Hejsan! Jag gjorde lite fel i förra inlägget så det blev bara Wath if..Haha..  Men iaf idag var jag i skolan igen efter att ha varit sjuk. vi hade idrott - fotboll...BORING! hehe 

Hejdå!





  Lite suddig men aja hejdå (Igen)


Lite musik

Hej hej! Jag har blivit sjuk igen eller aa nästan iaf jag är ganska matt och har nässelutslag så åvi måste ika in till zhachsa eller hur det nu stavas och ta skrapprov på utsalgen. 

Jag kom på att det typ  var hundra år sen jag la in musik här! så nu får ni två låtar!

Cookies n beans - Wath if.                                                   Calaisa - If I could


         
 
                                                                       Hejdå
  

                                          

Falun

Hejsan =) Jag har varit i falun över helgen så jag har inte skrivit så mycket. Jag gillar inte datorn så mycket längre, det är därför jag nästan aldrig skriver så ni får ha tålamod eftersom jag nästan aldrig sitter vid datan längre..  men jag tänker i alla fall inte slute skriva här helt och hållet =) men åter till temat. Det har ju varit Kristihimmelfärd såvi var lediga från skolan från törsdag till tisdag (måndan för att vi har studiedag) så vi åkte till falun i torsdags, vi var uppe vid lungnet och kollade på utsikten och så var vi på kupolen (ett köpcentrum) vi hade asa kul!

Hejdå

 


Hej, en snabbis bara..

haj jag är hos en kompis så jag kan tyvärr inte lägga upp bilderna... =( 

Jag lägger upp bilderna så snart  jag kan . Jag lovar.. Nej förresten det gör jag inte (alltså lovar) för du blir det inge bra! 
Jag måste sluta nu hejdå =) 

Min födelsadag =)

Som det stod i rubriken e det min födelsedag idag. Om min kamera skulle ha batteri så skulle jag kunna lägga in bilder från min fest. Och förstors sakerna jag har fått idag på sängen. Men jag kan ta kort på dom med mobilen. Men jag skriver klart inlägget och sen kan jag ta kort på det och lägga in! Så hej svejs. Mamma ropa på mig och Wilma att vi skulle offra oss till att äta glass för den ville hon tydligen bli av med =D

RSS 2.0